Kamal El Hihioui desembarca al Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret té el plaer d’anunciar la incorporació de Kamal El Hihioui a l’equip de competició de ciclisme de la propera temporada. Kamal és un jove menorquí de 21 anys, amb una estatura de 180 centímetres i un pes de 73 quilògrams, que competirà a la sempre exigent categoria de SUB-23 defensant els nostres colors. Després d’una campanya al Centre de s’Illa (Bobbys), Kamal donarà ara el salt al màxim nivell del ciclisme balear a les nostres files.

Aquesta temporada ha disputat la majoria de curses a la disciplina de MTB i només tres en carretera, finalitzant això si sempre dintre dels cinc millors. El menorquí destaca per la seva potència com a rodador, encara que també mostra unes excel·lents condicions d’escalador. El director esportiu, Guillem Pastor, està encantant amb el fitxatge de Kamal i espera que sigui un home important per l’equip.

“Kamal és un fitxatge molt interessant i esperançador per a la nostra entitat. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre espera ajudar-lo a crèixer com a corredor i aconseguir junts bons resultats, especialment durant la primera meitat de la temporada amb el Trofeu Pla de Mallorca i el Campionat de Balears en ruta com a principals objectius”
SONY DSC

You may also like...

4 Responses

  1. Raul Martinez Fontirroig via Facebook ha dit:

    Ben fet, molta sort!

  2. Rafel Moragues Monzó via Facebook ha dit:

    Sort a n´en Kamal i tot el CC Lloret.

  3. Gràcies Rafel Moragues Monzó. Segur que sí!

  4. Dalo todo, puedes, vales, me alegro mucho por ti y por los que te apoyan, estaré atento.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *