Kamal El Hihioui cada vegada més a prop dels IGA a Bermudas

Kamal El Hihiou és cada dia més a prop de cumplir l’objectiu de representar a Menorca als IGA 2013 a Bermudes després de la sensacional victòria a la cursa OPEN del Trofeu Pizzeria Bobby de BTT. El ciclista menorquí va donar així un pas important destí als jocs amb el segon triomf consecutiu a les proves classificatòries, ja que va adjudicar-se també la cursa inaugural, el XXXè Trofeu Grup Esportiu Es Port. La carrera puntuable també per la Copa de la Federació Balear i la Challenge de BTT Menorca va disputar-se a l’exigent circuit de Binimel·la i va estar marcada per l’atac de El Hihihoui a la tercera volta del recorregut. Després de rodar acompanyat de Marc Coll i Víctor Mogollón, Kamal va confirmar el seu excel·lent moment de forma per escapar-se en solitari cap el triomf. El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va creuar l’arribada com a vencedor absolut amb una àmplia aventatge respecte al segon i tercer classificats, Víctor Mogollón i Marc Coll, i es consolida com a l’home a batre a les properes cites.

Per la seva banda, Jaume M. Pastor i Montserrat varen patir més de l’esperat a l’etapa reina Challenge de Primavera disputada el dissabte a Felanitx i amb arribada al Castell de Santueri. La participació del Burgos BH va revolucionar la carrera i els dos ciclistes de Lloret de Vistalegre varen veure com les esperances d’arribar amb opcions al final s’esvaïren. Jaume va haver d’abandonar a la darrera volta, mermat físicament per un incident anterior amb una motocicleta de l’organització, mentre que Montserrat va finalitzar lluny del vencedor. El president del Club Ciclista Lloret de Vistalegre és ara l’únic home a la general a més de 20 minuts del maillot groc, Lluis Mas del Burgos BH.

Millors sensacions va experimentar Albert Cano. L’atleta llorità va prendre part a la Cursa dels Tossals Verds de muntanya. En un exigent recorregut de 24 quilòmetres i en trams nevats, Albert va finalitzar la cursa amb un temps de 2 hores i 43 minuts, 86è posició absoluta i 54 de Màsters 30, enfront de més de 300 participants.

SONY DSC

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *