Joan Vidal puja al podi al Triatló de Portocolom i Cati Bauzà s’hi queda a les portes a Es Llombards

Joan Vidal - Portocolom

Joan Vidal va demostrar una vegada més el seu potencial després de finalitzar a la tercera posició en categoria SUB23 (14è absolut) al Triatló Popular de Portocolom. El triatleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar una espectacular remuntada, de la posició 67 al segment de la natació fins acariciar el TOP-10 absolut. Vidal va creuar l’arribada amb un temps de 39:13, destacant l’últim parcial de carrera a peu, el segon més ràpid, amb 10:07 min. Sense dubte, excel·lents sensacions de cara a les properes cites.

Per la seva banda, Cati Bauçà va disputar la IV Cursa Popular Sant Domingo des Llombards. En una distància de 8 quilòmetres, la triatleta natural d’Algaida va quedar-se a les portes del podi després d’aconseguir la quarta posició en categoria femenina amb un registre de 44:19, a un ritme de 5:09 km/min.