Joan Candel s’incorpora a la secció de competició de trail

L’atleta de muntanya Joan Candel serà nou membre de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada. El campaneter de 28 anys arriba a l’entitat després d’una campanya al Món d’Aventura. Candel, com la resta d’integrants de la secció de trail, és un autèntic apassionat de la muntanya i entre els seus resultats destaca com a finisher de la UltraTrail Serra de Tramuntana i la Volta Cerdanya Ultrafons. Candel a més a format un excel·lent duet amb Toni M. Vanrell en les nombroses curses a Mallorca on han compartit els espectaculars paisatges de la Serra de Tramuntana. El director esportiu Guillem M. Pastor ha destacat el compromís de Candel amb l’entitat.

L’arribada de Joan Candel és una sensacional notícia per a nosaltres. Feia temps que volíem reforçar la secció de trail i ell va ser des del principi la primera opció. És un home de garanties!

El atleta de montaña Joan Candel será nuevo miembro de la sección de competición del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la próxima temporada. El campaneter de 28 años llega a la entidad después de una campaña en el Món d’Aventura. Candel, como el resto de integrantes de la sección de trail, es un auténtico apasionado de la montaña y entre sus resultados destaca como finisher de la Ultratrail Sierra de Tramontana y la Vuelta Cerdanya Ultrafons. Candel además a formado un excelente dúo con Toni M. Vanrell en las numerosas carreras en Mallorca, donde han compartido los espectaculares paisajes de la Sierra de Tramuntana. El director deportivo Guillem M. Pastor ha destacado el compromiso de Candel con la entidad.

La llegada de Joan Candel es una sensacional noticia para nosotros. Hacía tiempo que queríamos reforzar la sección de trail y él fue desde el principio la primera opción. ¡Es un hombre de garantías!

217163_10201075611829767_1097945363_n

You may also like...

8 Responses

 1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

  Super!

 2. Acabau de fitxar un crack. Enhorabona!

 3. Toni March Mascaró via Facebook ha dit:

  Fitxatge estrella!

 4. Andreu Rosset via Facebook ha dit:

  Aixo es amor!!!!! Benvingut Joan!!!!!

 5. Com vos ho currau! Sou uns craks!!

 6. Aquest es un gren pero gran crack!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *