Jaume a la prestigiosa La Rioja Bike Race

La secció de BTT del Club Ciclista Lloret escriurà en breu un nou capítol a la història recent de l’entitat. Després de participar en proves de referència nacional i internacional com la Titan Desert, Andalucia Bike Race o la Ibiza BTT, el biker Martí Jaume disputarà a partir de demà divendres i fins el diumenge la prestigiosa La Rioja Bike Race, de primera categoria mundial segons la UCI.

Amb una inscripció superior als 1.000 participants, de 17 nacionalitats, la quarta edició de la competició s’ha consagrat com un dels esdeveniments més esperats de la temporada i així ho confirma una participació d’autèntic luxe amb noms com Carlos Coloma, Milton Ramos o José Antonio Hermida. La cita presenta un recorregut de 226 kilòmetres i més de 5.000 metres de desnivell en tres etapes de tipus marató. Els tres circuits transcorren per la Sierra de Moncalvillo, Calmeros y els montes de Nalda, destacant per l’exigència a nivell físic i tècnic. La primera etapa té un circuit de 73,0 km, 2.010, la segona de 89,5 km, 2.150 m+ i la tercera de 63,3 km, 1.655 m+.

La Rioja Bike Race es presenta com un dels reptes de la temporada pel biker del Club Ciclista Lloret. Després d’uns mesos allunyat de la competició, una vegada finalitzada la Challenge de Ciclocròs,  Jaume confia en mostrar la seva qualitat i sobretot en gaudir d’una experiència única en una de les proves per etapes ineludibles per a qualsevol amant del BTT.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *