Excepcional debut amb podi de Martí Jaume, Agnès Oliver i Rosa Bauzà

Senzillament excepcional. Així va ser el debut de Martí Jaume, Agnès Oliver i Rosa Bauzà aquesta temporada representant a les seccions de ciclisme i triatló respectivament. En resum: dues curses, tres atletes i quatre podis són la primera evidència de l’enorme potencial del Club Ciclista Lloret de Vistalegre al 2014.

Especialment significant va ser el botí al I DuCampos per Oliver i Bauzà. La trialeta lloritana va sumar dos trofeus. El primer com a vencedora de la categoria Veteranes 1 i el segon com a la tercera fèmina absoluta, només per darrera de dues triatletes destacades a nivell nacional com Xisca Tous i Marta Jiménez. Oliver va acompanyar a Bauzà al podi de Veteranes 1 com a tercera classificada, a menys d’un minut de la segona posició. El doblet 1r i 2n a aquesta categoria és només qüestió de temps.

Per la seva banda, Martí Jaume va disputar la seva primera competició defensant els colors de l’entitat al III Ciclocross de Son Servera i va aconseguir una més que meritòria sisena posició absoluta i tercer Màster 30, per darrera de dos autèntics especialistes a la disciplina com Xesc Artigues i Miquel Capó. El debutant del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va realitzar una cursa intel·ligent, de menys a més i avançant a diversos rivals a la part final de la carrera.