Jaume mossega de nou i Montserrat acaricia la proesa

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va viure ahir la millor jornada de la temporada a la quarta etapa de la Challenge de Tardor disputada a Binissalem. Ho va fer per resultats, sensacions i sobretot protagonisme. Amb només Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor a la sortida es va demostrar allò de que val més pocs però bons. Montserrat va quedar-se a només uns quilòmetres de lluitar per la victòria a causa de problemes musculars després d’arribar al tram final escapat juntament amb Toni Muntaner, guanyador. Mentre, Jaume M. Pastor va jugar les seves cartes per acabar entre els millors, desè absolut i primer sènior, formant part del grup perseguidor de vint homes format a la darrera i selectiva pujada a Tofla.

La cursa va estar marcada per una escapada de set homes, tres Bin-Bit, dos de l’AEG, un del Son Servera i Montserrat Mateu en els primers quilòmetres de l’etapa. L’avantatge va començar a créixer ràpidament fins arribar als 2:30 a meitat de la prova. Llavors el pilot va començar a retallar les diferències però el bon enteniment a la fuga va provocar que arribassin a la temible pujada a Tofla amb una avantatge suficient. A les primeres rampes varen cedir dos homes del Bin-Bit i un de l’AEG. Montserrat va sofrir per seguir la roda dels seus rivals i en els darrers metres va perdre contacte però a la baixada va reintegrar-se a l’escapada de ja només de quatre de homes. Només uns quilòmetres després i a falta de quinze pel final de la cursa contactaven amb el cap de carrera el líder, Raul Jiménez, acompanyat de Toni Muntaner i Tete Amengual del Bimont entre d’altres. Els atacs eren constants fins que Toni Muntaner va donar l’estocada definitiva. Montserrat va aprofitar l’ocasió per seguir la seva estela i els dos varen obrir un distància propera els 30 segons. El somni de lluitar per la victòria era una realitat.

Al darrera, el grup perseguidor va ser neutralitzat per un altre pilot d’unes dotze unitats amb l’altre home del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Jaume M. Pastor va realitzar una sensacional pujada a Tofla i així les esperances de triomf a la categoria Sènior eren cada vegada més una realitat. El pitjor va arribar a només tres quilòmetres pel final, Montserrat Mateu va començar a patir greus problemes musculars i literalment va haver de deixar de pedalejar. El pilot perseguidor el va superar així a menys de 500 metres del final, en una imatge d’impotència i incredulitat de Montserrat que malgrat tot referma el seu bon estat de forma de cara a la Setmana Internacional de Màsters. A l’esprint final dels perseguidors el guió va ser el previst. Al llarg de la temporada pot ser que Jaume M. Pastor no tengui moltes oportunitats però quan en disposa d’una mínima no falla. El mitjà de la nissaga dels Pastor va imposar-se a l’altre ciclista sènior de l’escapada per emportar-se d’aquesta manera el segon triomf de la temporada a casa.

A continuació aquí teniu una imatge de Montserrat atacant a l’inici de la cursa, de Jaume M. Pastor a l’entrega de trofeus i un vídeo resum de la cursa enregistrat per al nostre soci Amador Bauçà:

[youtube]http://youtu.be/UC4DRi0KHHw[/youtube]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *