Jaume M. Pastor suma un nou podi a Santa Margalida

Després de dues etapes complicades i marcades pels infortunis, El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va aconseguir a la fi un bon resultat a la tercera etapa de la Challenge de Tardor disputada a Santa Margalida. Jaume M. Pastor va sumar un nou podi aquesta temporada després d’una tercera posició a la categoria sènior i 16è absoluta, a 22 segons del guanyador, l’incombustible Pedro Mas.

Com en curses anteriors, els nostres homes varen esperar pacients la seva oportunitat. Els atacs entre els equips favorits eren constants, encara que cap escapada va arribar a tenir una avantatge superior al minut. Ja a la darrera volta es va formar una perillosa fuga amb Pedro Mas al capdavant. El pilot va reaccionar per neutralitzar l’aventura sense èxit. En els darrers quilòmetres, Montserrat Mateu va intentar col·locar a Jaume M. Pastor de cara a l’esprint, però una caiguda a la rotonda d’entrada a Santa Margalida va perjudicar als nostres homes. Tot i això, Jaume M. Pastor va remuntar a la pujada de meta per aconseguir aquest nou podi. Per la seva banda, Montserrat Mateu va acabar a la posició 67 i Rafel Bauçà a la 89, que va quedar-se a falta només de 15 quilòmetres per l’arribada. Tota una injecció de moral per Rafel de cara a les properes etapes. Amb els resultats d’aquesta tercera etapa, el millor del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la general de la Challenge de Tardor és Jaume M. Pastor. El ciclista llorità ocupa el lloc 28 amb 20 punts, cinquè a la categoria sènior.

Fotografia de Rafel Bennasar Garrido.

III Triatló de sa Ràpita

El diumenge va arribar el torn de Miquel Estela i Toni M. Vanrell al Triatló de sa Ràpita. Els dos atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen complir les expectatives. Toni M. Vanrell va finalitzar el 147 i Miquel Estela al 188, en una cursa guanyada per l’exprofessional de la bicicleta en carretera Toni Colom. Els dos atletes lloritans varen sortir de l’aigua molt lluny dels millors però tant a la cursa en bicicleta com a la de peu varen remuntar moltes posicions. Aquí vos deixam amb un vídeo de la cursa: