Jaume M. Pastor renova amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre anuncia que ha arribat a un acord de renovació amb Jaume M. Pastor per a les dues properes temporades. La continuitat del ciclista ha estat una de les prioritats de la direcció esportiva durant els darrers mesos i d’aquesta manera el ciclista llorità complirà la seva dotzena temporada consecutiva a l’entitat.

La victòria a categoria Sènior al Trofeu d’Establiments i el bon estat de forma durant la recent Challenge de Tardor han estat l’empenta definitiva per la renovació amb l’objectiu de mantenir el bloc d’aquesta temporada. L’acord entre les parts és per a les dues properes temporades, amb una clàusula de renovació automàtica per objectius aconseguits.

En paraules del director esportiu, Guillem Pastor, la renovació de Jaume M. Pastor és una garantia de treball, esforç i resultats:

“La continuitat de Jaume M. Pastor és clau pel futur del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la màxima categoria del ciclisme illenc. És un home de vital importància i insubstituible en tots els sentits. És com el nostre George Hincapie particular, sempre és allà quan el necessites.”

Per la seva, el ciclista llorità es mostra satisfet amb la renovació:

“Estic feliç per continuar dos anys més. Per jo és impensable lluir un altre maillot que no sigui el del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Esper seguir creixent els dos propers anys i ajudar a l’equip a aconseguir noves metes.”

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre confia ara en anunciar properament la continuidad de la resta d’integrants de l’equip de competició i en tancar també el més aviat possible dues o tres incorporacions.

You may also like...

11 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Aquest director esportiu sap el que es fa!

  2. Raul Martinez Fontirroig via Facebook ha dit:

    Enhorabuena a las dos partes. Calidad para el club!

  3. I Ja heu fermat al cap de files?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *