Jaume M. Pastor: “El meu somni és guanyar la prova en ruta de Sant Domingo”

El seu nom forma ja part de la història del CC Lloret. Tricampió de la contrarrelotge de Sant Domingo i home de confiança de Montserrat Mateu en la consecució del Pla de Mallorca del 2006. Jaume M. Pastor (Llorito, 1984) tornarà a disputar ara la cursa per etapes més exigent disposat a liderar la participació del nostre equip, en una competició en què encara no ha aconseguit brillar com es mereix un ciclista de la seva qualitat. I és que la ‘Cobra Pichon’ té un deute pendent amb aquesta cursa.

Pregunta: Amb poc més de 24 anys, ja ets tot un clàssic del Pla de Mallorca pel nostre club. Què n’esperes d’aquesta nova edició?

– Resposta: En primer lloc vull intentar acabar totes les etapes entre els millors i donar el màxim a la crono-escalada. Ja fa dos anys que no aconsegueixo acabar el Pla i enguany és la meva prioritat.

T’has marcat algun objectiu concret?

– En aquests moments encara és prest per pensar en aconseguir res. A les primeres etapes lluitaré per les metes volants i pot ser també disputaré alguna arribada, si les forces m’acompanyen.

– Fa algunes temporades lluitares per aconseguir el maillot de les metes volants però no finalment no ho aconseguires. Tal vegada ara és el moment?

– Crec que es molt difícil. Ara per ara es necessari tenir un equip al teu costat per preparar les metes volants i jo no el tenc. En tot cas està clar que no hi renuncií.

– En aquest sentit, tornarem a veure el Jaume lluitador de fa unes temporades?

– Sempre m’he considerat un corredor lluitador encara que la passada temporada els resultats no m’acompanyaren tal i com esperava, almenys el Pla de Mallorca.

– Creus que la teva preparació ha estat l’adequada? Quin pla has seguit?

– No he variat gaire la meva preparació respecte altres temporades. Però segur que aniré millorant de cara a les darreres etapes. Pot ser he arribat una mica just encara.

– Enguany debutes juntament amb Toni Vallcaneres. Notes a faltar més companys tal vegada?

– Sí, sens dubte. Record que quan vaig debuta érem un dels equips més forts de la competició i la veritat es que not  a faltar tenir més companys per preparar millor la cursa.

Quin és el moment que mai oblidaràs del Pla?

– Doncs deixant de banda la consecució del Pla per Montserrat el 2006, record molt especialment quan el 2004 aconseguirem enllaçar el pilot de Joan Font amb el grup principal a l’etapa de Montuïri. Fou clau perquè Joan pogués celebrar la seva victòria en la classificació final dels màsters 50.

-I l’etapa més dura?

– L’etapa de Sineu de 2006 que va suposar la victòria final el Pla per part de Montserrat Mateu. Foren uns 35 km duríssims intentant controlar els atacs dels nostre rivals, sobretot de l’equip d’Algaida i Sineu que no ens ho posaren gens fàcil.

– Finalment, un somni que t’agradaria complir?

– El Pla és una cursa molt bonica però el meu somni és guanyà en solitari la prova en ruta de les curses de Sant Domingo. A veure si enguany la sort m’acompanya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *