Jaume M. Pastor convidat de luxe a l’escapada de la Challenge

Jaume M. Pastor i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen ser protagonistes a la primera etapa de la Challenge de Tardor disputada a Inca. El ciclista llorità va formar part de l’escapada del dia  que va posar contra les cordes al pilot durant prop de 60 dels 80 quilòmetres de la cursa. La fuga va formar-se just en els primers compassos de la carrera després de diversos atacs entre els favorits.

Enfront de rivals de molta més entitat com Toni Muntaner, Abdon Vich o Raúl Jiménez, Jaume M. Pastor va optar per una estratègia més conservadora per mantenir les seves opcions i no buidar-se així en la primera meitat de la prova. L’avantatge entre els escapats, amb una gran tasca del Bimont amb fins a quatre homes, va arribar a ser propera els 2:00 minuts. Però l’equip AEG i el Son Servera, sense representació al capdavant, varen neutralitzar-la a falta dues voltes pel final. A la darrera pujada en direcció a Biniamar es va fer la sel·lecció definitva i a l’esprint el més ràpid va ser Raúl Jiménez de la Penya Establiments.

Montserrat Mateu, sempre a resguard dintre del pilot, va entrar el 28. Mentre, Jaume M. Pastor va pagar l’esforç i va entrar a cinc minuts del guanyador, encara que aquest fet és el de menys en una cursa amb un sistema de puntuació clàssic: 35 punts per al vencedor, 30 per al segon, 26 per al tercer… En tot cas, una injecció de moral per Jaume i Montserrat per fer front a la segona etapa amb arribada final al Puig de Santa Llucia a Mancor de la Vall el proper diumenge dia 9.

Just el dia abans, el dissabte a Maria de la Salut, va ser Montserrat Mateu qui va escapar-se en Trofeu a les Festes del municipi del Pla de Mallorca. L’aventura de Montserrat, amb Albert Torres entre d’altres, va ser però efímera ja que va ser neutralitzat en pocs quilòmetres. Tot i això, el llorità va ressistir la resta de l’etapa en el pilot en una cursa que va guanyar finalment David Muntaner en solitari quan es trobava remontat posició després de la cursa a peu.

Miquel Estela acaricia el TOP-10 a Vilafranca

També el mateix dissabte, Amador Bauzà i Miquel Estela varen prendre la sortida a la Duatló de Vilafranca. La cara va ser per Miquel Estela, 55 final i 12 de la seva categoria, mentre que la creu va ser per Amador Bauzà que va abandonar a causa d’una punxada quan estava remontant a la secció de la bicicleta.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *