Jaume i Navarro es queden a les portes del triomf al CX de Sant Marçal

ciclocros

Martí Jaume i Lorenzo Navarro varen signar una de les actuacions més brillants de la present temporada al II CX de Sant Marçal després de quedar-se a les portes del triomf absolut a OPEN A i OPEN B en una nova vibrant jornada de la Challenge de Ciclocross Autovidal.

Com a la cita inaugural a Santa Maria, la secció de ciclisme va tornar a ser protagonisme en un circuit especialment tècnic. Els bikers de l’entitat varen aprofitar aquesta característica per exhibir el seu bon moment de forma. A OPEN A, Martí Jaume va liderar la persecució dels tres líders, Toni i Esteve Pascual i Biel Mayans, durant les primeres voltes del recorregut. Superat l’equador de la prova, Mayans per averia i Esteve varen perdre contacte amb Toni, mentre el Màster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre aconseguia marxar-se d’Artigues. Jaume va superar així al propi Mayans i Esteve en el tram final creuant l’arribada a només 15 segons del vencedor.

A OPEN B, Lorenzo Navarro va impartir una nova lliçó sumant el seu segon podi consecutiu en el debut a l’especialitat del ciclocròs. El Màster 40, sempre de menys a més, va instal·lar-se ràpidament a la segona posició a l’estela de Miquel J. Adrover. Després del tercer lloc a Santa Maria, Navarro va pujar un nou escaló del podi, en aquesta ocasió a 19 segons d’Adrover. Per la seva part, Toni Mateu va haver d’abandonar per averia mecànica quan es trobava lluitant pel TOP-10 de l’OPEN A.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *