IV Memorial Josep Nicolau de ciclisme

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar el IV Memorial Josep Nicolau de ciclisme. La prova és una cursa en carretera que es disputarà el proper dissabte dia 14 d’abril a Lloret de Vistalegre per les categories de Promoció i Open.

Després de tres edicions, el club presenta enguany un NOU RECORREGUT per a les dues categories, que inclou la dura pujada de Sa Llimonera, una ocasió per la categoria Promoció i fins a tres per la categoria Open. El Club Ciclista Lloret aposta així una vegada més per un recorregut atractiu que esperam agradi als ciclistes illencs.

El Club ha creat una pàgina especial pel Memorial en tota la informació sobre la cursa que podeu trobar a www.cclloret.com/memorial o a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina. Si teniu qualsevol dubte posau-vos en contacte a cclloret@gmail.com.

– – – –

IV Memorial Josep Nicolau is a cycling road race in Lloret de Vistalegre. The race is the next 14 april at 16:00 o’clock. The route is a six laps circuit for 95 km. The inscription (10 euros) is at 14:00 o’clock at Bar Es Pou. For more information visit www.cclloret.com/memorial or cclloret@gmail.com.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *