IV Etapa Pla de Mallorca, Sa Pobla, “plus líders”

El passat dissabte 28 de maig es celebrà la quarta etapa del Pla de Mallorca a la localitat de Sa Pobla. Repecte al Pla Petit la carrera es desenvolupà en un recorregut de 35 Km, amb la dificultat màxima del premi de muntanya situat a la Serra on els corredors del CC Lloret realitzaren un gran treball d’equip, inclòs la del líder Jaume Martorell,  per a neutralitzar els constants atacs sobretot dels corredors de la PE Porrerenca. La victòria d’etapa fou pel corredor local Manuel Sánchez, i la general continua encapçalada pel corredor del CC Lloret Jaume Nibali Martorell.

Pel que fa al Pla Gran, la carrera fou realment extranya. És va realitzar en un recorregut de mes de 95 km, amb les dificultats de les tres passades per la Serra, les quals puntuaven pel premi de muntanya. Fou extranya per què en els primers quilòmetres es va produir una petita fuga amb corredors de la talla den Rafel Miralles (AEG Grup Gomila) i en Joan Carles Riutort (Mikel Artetxe) que fou el vencedor final d’etapa. Aquesta escapada aconseguí arribar a meta amb una diferència de 1’43 minuts sobre el grup perseguidor on hi havia, entre d’altres, el líder David Muntaner (PC Establiments), i a més de 5 min arribava el pilot principal. L’anomalia més destacable de la carrera fou l’actitud del Bin Bit Inca, ja que amb el segon classificat fins aleshores Miquel Àngel Cirer, no es posà a estirar fins a la darrera volta quan ja s’havia conformat i consolidat l’escapada i la minutada corresponent. Aquest fet va modificar la general, situant en  Rafel Miralles en segona posició i relegant al corredor del Bin Bit Miquel Àngel Cirer a la setena posició.

L’extranya situació de carrera, va propcià que el CC LLloret jugàs les seves cartes i en unes quantes ocasions conformaren petites escapades que malauradament foren neutralizades pel gran pilot.

Si voleu més informació la podeu trobar a la web de Balear Bike i al Diario de Mallorca.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *