Històrica onzena plaça de Montserrat Mateu al Pla de Mallorca

Montserrat Mateu i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre han fet història de nou. La sensacional onzena plaça a la general final del ciclista llorità al XXVIII Trofeu Pla de Mallorca és el millor resultat per la nostra entitat d’ençà la cursa és oberta a la categoria Open.

Montserrat va certificar el fantàstic el Trofeu Pla realitzat fins aleshores després d’entrar dintre del pilot en la darrera etapa disputada a Sineu, on va guanyar el pistard irlandès Martyn Irvine. L’etapa va estar marcada per l’accident a la sortida de Lloret a la primera volta. Montserrat va esquivar la caiguda però va posar el peu a terra. Va començar llavors una persecussió acompanyat per dos hombes del Cala d’Or i el millor gregari que ha tengut mai el club, Jaume M. Pastor. L’esforç va costar-li la retirada al mitjà de la nissaga però Montserrat va tornar al pilot. Per davant va formar-se una escapada que va arribar a tenir una avantatge propera els dos minuts. Això va provocar una accelaració del pilot en el tram final de la cursa. El grup principal va neutralitzar així part dels escapats. Toni Muntaner del Bin-Bit va emportar-se la general i Montserrat va ascendir fins a l’onzena posició final, a només dos segons del desè classificat, i cinquè a la seva categoria Màster 30. Per desgràcia, la resta de corredors de l’equip, Tomeu Amengual i Rafel Bauçà varen retirar-se.

En definitiva, un excel·lent resultat per Montserrat i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre en tal vegada l’edició més dura de la història del Trofeu Pla de Mallorca. La increíble velocitat mitjana de les cinc etapes (42,26 km/h), la participació de pistards olímpics, nacionals i internacionals, i de ciclistes professionals així ho confirmen.

Resultats de la cinquena etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

55- Montserrat Mateu-02:09:04 a 1:04 min.

General de la cinquena etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

11- Montserrat Mateu-09:32:28-055 a 5:42 min.

You may also like...

3 Responses

  1. Enhorabona lloritans. Haguès estat un plaer compartir la carretera amb vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *