Històrica novena plaça de Montserrat Mateu a la Copa d’Europa

La present temporada serà difícil d’oblidar per a molts integrants del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Entre ells i molt especialment per Montserrat Mateu, 5è al Trofeu Pla de Mallorca i també al CRI del Campionat de Balears a Màster 30, que ahir va donar una nova demostració del seu potencial amb la novena posició a la seva categoria a una prova internacional com la Copa d’Europa de Màsters disputada a la Platja de Palma.

Montserrat Mateu va ser dels més actius durant els primers quilòmetres amb l’objectiu d’agafar l’escapada del dia. Conscient que aquesta tenia moltes opcions d’arribar, el ciclista llorità va estar ben atent als seus rivals, fins que a la segona volta va formar-se la fuga d’unes disset unitats amb homes de l’entitat de Raúl Jiménez, Pedro Más o Toni Muntaner. L’escapada va agafar ràpidament una avantatge superior al minut i a falta de dues voltes era de més de dos minuts. Al darrer gir varen arribar els atacs al capdavant, Miquel Perelló del Son Servera va ser el més afortunat i va aconseguir un metres respecte als seus companys d’escapada. Montserrat Mateu va reaccionar a falta de dos quilòmetres, va situar-se entre Perelló i la resta d’escapats però Toni Muntaner del Bin-Bit va neutralitzar a Montserrat Mateu amb la resta de rivals a la seva roda.

D’aquesta manera i amb Perelló llançat cap a la victòria, l’escapada va jugar-se el podi a l’esprint. Montserrat Mateu va acabar així en una històrica novena posició a la categoria M-35 que reforça l’excepcional temporada duta a terme per l’equip de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

[youtube]http://youtu.be/-JisZtC7C7A[/youtube]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *