Històric triomf de Maria Magdalena Deyà al Trofeu Conserves Rosselló

Maria Magdalena Deyà va escriure ahir el seu nom a la història del Club Ciclista Lloret. La promesa va sumar un brillant triomf en categoria infantil femenina, el primer de la seva trajectòria, al Trofeu Conserves Rosselló a Llubí, fet que va suposar la primera victòria de l’entitat en categoria base.

Sense dubte Deyà ha estat una de les sorpreses positives del ciclisme illenc durant aquesta atípica temporada. Abans del triomf, la ciclista havia pujat al podi a les carreres disputades a Mancor de la Vall, Inca, La Vileta i Artà. Només li mancava pujar al primer escaló. Era qüestió de temps. I finalment ahir es va resoldre amb una més que merescuda victòria reivindicant-se així com una de les figures a seguir dintre de la seva categoria.

A la mateixa cursa d’infantils Aina Beltran va aconseguir la cinquena posició, com també el seu germà Joan en categoria aleví. El més jove de la categoria base del Club Ciclista Lloret va ser un dels principals animadors de la carrera rodant en solitari durant algunes voltes demostrant el seu potencial.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *