El Hihioui aconsegueix un històric sotscampionat en categoria Elit al Campionat balear de ruta

Kamal

Kamal El Hihioui va entrar de nou a la història del Club Ciclista Lloret de Vistalegre després de proclamar-se sotscampió de les Illes Balears de ruta a l’autonòmic disputat el passat diumenge a la Alaró. El menorquí és converteix així en un dels pocs ciclistes de les Illes que ha aconseguit pujar al podi a la categoria Elit en ruta i MTB, encara és el vigent campió.

El ciclista natural d’Alaior va mostrar-se sempre atent des de l’inici dels 98 quilòmetres de recorregut, amb les ascensions a la Cota de Tofla i Coll d’Honor. El Hihioui va filtrar-se a l’escapada del dia, marcada per homes de la qualitat dels germans Muntaner, Albert Torres, Ruben Sánchez o Rafel Miralles, a banda d’una important delegació internacional de joves promeses. El sotscampionat del menorquí té encara més mèrits tenint en compte que primer va perdre el seu dispositiu GPS, quedant-se sense cap mena d’indicació de potència o ritme cardiac, i després va patir una averia mecànica abans de l’ascensió final al Coll d’Honor, que el va obligar a perseguir en solitari a l’escapada. El biker va retornar de nou a la fuita, encara que sense opcions de disputar el triomf del Campionat a causa de l’esforç. El Hihoui va creuar l’arribada a la vuitena posició absoluta de la carrera i segon Elit. Sense dubte, un resultat que conjuntament amb la cinquena posició del Trofeu Pla confirmen la seva progressió a la ruta balear.

Per la seva banda, Tomeu Morey va finalitzar a la 15è posició com a segon Màster 30 a la prova destinada a Categoria 3 en un recorregut també exigent de 40 quilòmetres.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *