Històric quàdruple podi de la secció de triatló al Half Menorca

Half Menorca

Quatre inscrits i quatre podis a les seves respectives categories. Aquestes són les espectaculars xifres d’una històrica participació de la secció de triatló del Club Ciclista Lloret de Vistalegre al prestigiós Half Menorca, Campionat de les Illes Balears en Mitja Distància. David Sintes, vencedor a 18-24, Cati Bauçà, vecendora 25-29, Agnès Oliver, 2n 40-44, i Joan Vidal Adrover, 3r SUB23 en distància Short, varen signar un resultat memorable després de mesos d’exigent preparació de caraa a un dels objectius primordials de la present temporada.

En una prova que fins la passada temporada va formar part del circuit Challenge, la secció de triatló va brillar tant a la versió Half com Short, tant en categoria femenina com masculina. Sense dubte, David Sintes va ser l’home del dia a Menorca. Malgrat patir una caiguda en els 90 quilòmetres de bicicleta, el debutant aquesta temporada al Club Ciclista Lloret de Vistalegre va creuar l’arribada a la posició 17 absoluta amb un registre de 4:46:52, vencedor de la categoria 18-24 i primer menorquí a la competició. Sintes va sortir del segment de natació en posicions capdaventeres i va marcar la referència a la bicicleta, 13 millor marca absoluta. En els últims 21 quilòmetres va patir fins al límit però va conservar el TOP-20 i el títol autonòmic.

Com Sintes, Agnès Oliver i Cati Bauçà varen disputar la versió Half aconseguint similars registres. La porrerenca va finalitzar el seu tercer triatló en distància Half amb un temps de 6:28:13 a la segona posició de la categoria 40-44, mentre que la triatleta d’Algaida ho va fer amb 6:43:22 a la primera posició de la categoria 25-29. Per últim, Joan Vidal va reivindicar-se en la versió Short o Olímpica del Half Menorca. El triatleta del Club Ciclista Lloret va anar de menys a més avançat a més de 70 rivals entre la bicicleta i la carrera peu. Vidal va acabar amb un sensacional 1:59:37, acariciant el TOP-10 absolut en el darrer parcial de carrera a peu.