Històric doble campionat de les Illes Balears en ciclocròs per Martí Jaume i Lorenzo Navarro

CX Balears

Martí Jaume i Lorenzo Navarro varen escriure un brillant capítol a la història del Club Ciclista Lloret de Vistalegre després de proclamar-se Campions de les Illes Balears de ciclocròs a les seves respectives categories al II Ciclocròs Centre de l’Illa disputat el passat diumenge precisament a sa Comuna de Lloret de Vistalegre.

En una jornada inoblidable per a l’entitat, amb l’organització del primer Campionat de les Illes Balears al municipi de Lloret de Vistalegre, la parella de bikers va obtenir un somiat doble títol autonòmic en una carrera impecable de principi a fi, que els confirma definitivament com a dos dels especialistes per excel·lència d’aquesta modalitat a les Illes. A més, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser el club amb més participació a les proves OPEN, també amb Toni Mateu, Xavier Verd i Joan Vaquer, que va signar el seu debut.

Martí Jaume va situar-se des de la sortida en el TOP-5 de la carrera, sempre vigilant als rivals directes. L’arribada de la jove parella alemanya Poul Rudolp, vencedor de la carrera, i Maximilian Mobis va suposar una dificultat afegida. Malgrat veure’s superat per dos homes habituals de la COPA del Món en categoria Júnior, el Máster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va seguir el pla establert. Sempre de menys a més, Jaume va mantenir-se a les posicions privilegiades, evitant riscos a les últimes voltes quan el títol era una realitat. El biker va creuar així la línia d’arribada en una sensacional cinquena posició absoluta i amb el seu primer títol de les Illes Balears en ciclocròs a la butxaca. Per la seva banda, Toni Mateu i Xavier Verd varen confirmar les bones sensacions acariciant el TOP-10, 12è i 13è respectivament. En el seu debut, Joan Vaquer va aconseguir una meritòria 16è posició final.

A OPEN B, Lorenzo Navarro va situar-se en posicions de podi a partir de la segona volta. L’averia de Miquel J. Adrover va deixar en safata de plata el títol al Máster 40 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, que va aprofitar l’ocasió per sumar el quart podi consecutiu de la Challenge amb la tercera posició final després d’un apassionat duel amb el britànic Paul Bethell, en una cursa amb victòria per l’alemany Torsten Wittig. Navarro va confirmar-se així com a la revelació del certamen autonòmic en el seu debut a la disciplina.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *