Hansen es queda a les portes de la victòria al Trofeu Cala Millor

danbo

Dan Erik Hansen va donar el primer avís de la temporada després de quedar-se a les portes de la victòria al Trofeu Cala Millor disputat el passat cap de setmana. El noruec del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser protagonista de la segona cita d’Un Hivern a Mallorca amb una escapada en solitari a falta de 10 quilòmetres i només neutralitzada pel grup dels favorits dintre de l’últim quilòmetre.

En un recorregut de 120 quilòmetres, amb el Coll dels Vidriers i Coll de Xiclati, la carrera va estar marcada per una escapada inicial formada per homes de la Penya Establiments i el Club Ciclista Felanitx, acompanyats d’altres dos ciclistes estrangers. La fuita va aconseguir una diferència màxima propera als dos minuts superat l’equador de la carrera. La persecució liderada per als homes de la selecció espanyola de pista, Albert Torres i Sebastià Mora, va neutralitzar l’aventura abans de l’última ascensió del dia, el Coll de Xiclati.

Precisament el lloc escollit per Hansen per llançar el seu primer atac. El noruec va ser absorbit pel grup dels favorits i ho va intentar de nou a falta de 10 quilòmetres. En aquesta ocasió, Hansen va marxar-se en solitari i durant uns instants va somiar amb la victòria. Només el moviment decisiu d’un Campió del Món com Albert Torres, vencedor de la carrera, el va deixar sense el premi triomf després de ser neutralitzat pel menorquí del Movistar Ecuador a l’últim quilòmetre i sense opcions de disputar l’esprint final.

La fortuna va donar també l’esquena a Anders Boine, obligat a abandonar a causa d’una averia en el quilòmetre 80. En el seu debut en el calendari illenc, el SUB23 noruec va mostrar-se sempre en posicions capdavanteres i va transmetre bones sensacions fins a l’obligat adéu. Per la seva banda, Xavi Verd va abandonar en el quilòmetre 55.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *