Hansen signa un excel·lent debut a la Challenge de Primavera

Dan-Campos-2016

Dan Erik Hansen va signar un excel·lent debut a la Challenge de Primavera aconseguint la vuitena posició a l’esprint final a CAT 1-2, mentre l’equip de CAT 3 va creuar l’arribada dintre del pilot principal amb Joan Vaquer com el millor classificat del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

L’etapa inaugural a CAT 1-2 va estar marcada per la presència de l’equip Continental del Joker PRO Cycling. En un recorregut pla de 105 quilòmetres entre Campos, Sa Ràpita i s’Estanyol, precisament dos homes de l’esquadra noruega varen iniciar les hostilitats. Wilson i Hansen varen formar una perillosa escapada acompanyats dels mallorquins d’Albert Muntaner, Toni Sureda i Josep Miralles. Precisament la presència dels illencs va provocar la reacció immediata del pilot comandat pel AFEX-Club Ciclista Felanitx i Ciclos Requena.

L’aventura del quintet mai va superar el minut de diferència i va finalitzar al quilòmetre 80. Wilson, Hansen i Muntaner, únics supervivents de l’escapada, varen ser neutralitats pel pilot. La carrera semblava decidida en favor a l’esprint massiu i més encara quan a poc d’iniciar l’última volta va produir-se una nombrosa caiguda, que va deixar el pilot principal dividit en dos gran grups. L’accident va cobrar-se les primeres víctimes en la lluita per la classificació general. Entre els perjudicats homes importants com Kamal El Hihioui, Isidre Amengual, Rafel Miralles o Raúl Jiménez. Els tres primers varen perdre 1:18 respecte del primer grup, de només 58 unitats, mentre que l’home de Ciclos Requena va abandonar.

Per davant, el Joker PRO Cycling va imposar un ritme demolidor premiat amb un destacat doblet a l’arribada. Triomf per Kristofer Halvorsen i segona posició de Adrianaas Stien amb un temps de 2:13:28 a un mitja de 47 km/h. Alejandro Hernández va completar el podi i és el virtual maillot groc, davant l’anunciada absència de Halvorsen i Stien a la segona etapa de la Challenge de Primavera a Ses Salines. Per la seva banda, Hansen del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va sumar el seu primer TOP-10 de la temporada després d’acariciar les posiciones privilegiades a Un Hivern a Mallorca.

Objectiu complit a CAT 3

A la carrera de CAT 3, en un recorregut de 50 quilòmetres, l’equip format per Toni Mateu, Xavier Verd, Joan Vaquer, Josep Coll, Dani Torres i Joan Pujol afrontava la carrera com un test per avaluar el seu estat de forma. Les sensacions varen ser positives i només Pujol va haver d’abandonar a causa d’una caiguda en els primers quilòmetres de l’etapa. El Màster 40 va evitar l’asfalt però va perdre un valuós temps respecte al pilot i finalment va despenjar-se en el premi de muntanya. Els moviments varen continuar durant la resta de l’etapa però sense diferències superiors al minut. La victòria a l’esprint va ser per Mateu Alomar, seguit de Jaume Mas i Jaume Mascaró.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *