Guillem Moreno conserva la corona a Lloret de Vistalegre

L’atleta llorità Guillem Moreno ha repetit triomf al Duatló de Lloret de Vistalegre disputat avui matí. Amb una inscripció superior als 200 participants, la cursa organitzada pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha coronat a Moreno com a rei indiscutible dels duatlons al nostre municipi, ja que a la primera edició del passat any també va alçar-se amb la victòria absoluta.

 Moreno ha marcat un ritme infernal des de la sortida. La primera volta a 3:12 i la resta dels tres en un ritme similar per acabar el primer sector de quatre quilòmetres amb un temps de 13:23, amb una avantatge superior al minut i mig respecte els seus perseguidors, Manuel de La Torre i Joan Nadal. Els rivals però han retallat diferències a la secció de MTB per un circuit a sa Comuna de quinze quilòmetres. Malgrat tot, Guillem ha arribat segon a la darrera transició i en poc més d’un quilòmetre ha recuperat al lideratge de la prova per aconseguir el triomf amb un temps final de 57:03.

Pel que fa a les categories locals, el millor llorità ha estat el soci del Club Ciclista Lloret de Vistalegre Toni M. Vanrell, seguit de Albert Cano, Toni Vallcaneres i Joan Pau Ramis. El millor equip ha estat el format per als germans Pastor, Guillem Magí i Jaume Magí. El primer d’ells tornava a la competició després d’una llarga absència mentre que el mitjà de la nissaga repetia també victòria al duatló. Podeu trobar totes les classificacions just aquí i recordau que hem publicat les quasi 1800 fotografies més que tenim de la cursa a Facebook.

You may also like...

4 Responses

  1. M’havia posat nervios per la possible presencia de Lance Amstrong….

  2. edo li donarem la enhorabona a n’en lance… x no haver vengut! jajaj. Guillem, havia pensat amb tu per observar unes questions sobre la carrera a peu, podriem quedar un dia a les pistes?que trobes?

  3. Clar que sí! Quedam a través de missatge privat ok?

  1. 5 de nov. de 2012

    […] Resultats, fotografies i crònica d’aquesta edició 2012 del duatló aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *