Guia per seguir la Platja de Palma Challenge Ciclista a Mallorca

guia-challenge

La XXV edició de la Platja de Palma Challenge Ciclista a Mallorca inaugura la temporada al vell continent a partir del dijous amb la disputa dels quatre trofeus de la cita illenca. Com en temporades anteriors, l’esdeveniment es podrà seguir en directe principalment a les xarxes socials, especialment a Twitter, utilitzant l’etiqueta #challengemallorca2016 o #challengemallorca. En aquest sentit vos recomanem seguir els perfils de @Unisport Consulting (seguiment en directe), @ProcyclingStats (streaming en vídeo, seguiment en directe, recorreguts, inscripcions, resultats…) i @Ciclismoenmallorca (seguiment en directe i cròniques).

La XXV edición de la Playa de Palma Challenge Ciclista a Mallorca inaugura la temporada en el viejo continente a partir del jueves con la disputa de los cuatro trofeos de la cita insular. Como en temporadas anteriores, el evento podrá seguirse en directo en las redes sociales, especialmente en Twitter, utilizando la etiqueta #challengemallorca2016 o #challengemallorca. En este sentido os recomendamos seguir los perfiles de @Unisport Consulting (seguimiento en directo), @ProcyclingStats (streaming en vídeo, seguimiento en directo, recorridos, inscripciones, resultados …) y @Ciclismoenmallorca (seguimiento en directo y crónicas).

The XXV edition of the Playa de Palma Challenge Ciclista a Mallorca opens the UCI season in Europe. The event can be followed live on social networks, especially Twitter, with the hashtag #challengemallorca2016 or #challengemallorca. We recommend you follow @Unisport Consulting (live coverage), @ProcyclingStats (streaming video, live coverage, startlist, results…) and @Ciclismoenmallorca (live coverage and news).

Per últim, Teledeporte emetrà diàriament els resums dels diferents trofeus. Els horaris són els següents (poden patir modificacions):

 • Dijous 28 de gener (Trofeu Felanitx-Porreres) a les 22:15.
 • Divendres 29 de gener (Trofeu Pollença-Andratx) a les 22:45.
 • Dissabte 30 de gener (Trofeu Serra de Tramuntana) a les 21:00.
 • Diumenge 31 de gener (Trofeu Playa de Palma) a les 21.45.

Por último, Teledeporte emitirá diariamente los resúmenes de los diferentes trofeos. Los horarios son los siguientes (pueden sufrir modificaciones):

 • Jueves 28 de enero (Trofeo Felanitx-Porreres) a las 22:15.
 • Viernes 29 de enero (Trofeo Pollença-Andratx) a las 22:45.
 • Sábado 30 de enero (Trofeo Serra de Tramuntana) a las 21:00.
 • Domingo 31 de enero (Trofeo Playa de Palma) a las 21:45.

Finally, Teledeporte broadcast a resume of the races every day at night:

 • Thursday 28th de January (Trophy Felanitx-Porreres) at 22:15.
 • Friday 29th January (Trophy Pollença-Andratx) at 22:45.
 • Saturday 30th January (Trophy Serra de Tramuntana) at 21:00.
 • Sunday 31th de January (Trophy Playa de Palma) at las 21:45.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *