Gran triomf de Jaume M. Pastor i podi de Tomeu Amengual

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar els millors resultats de la temporada el passat cap de setmana. Dissabte Tomeu Amengual va aconseguir una sensacional segona posició a la categoria Màster 40 al Memorial Bernat Capó a Muro i diumenge Jaume M. Pastor va agafar el relleu per rematar la jugada amb un espectacular triomf a la categoria sènior al XII Trofeu Penya Establiments.

La cursa disputada als dominis dels Muntaner i companyia va ser una de les més dures de l’any. La calor, l’alt ritme i un cartell de luxe varen convertir la cursa en no apte per a qualsevol. Només 40 dels 115 inscrits varen finalitzar la prova. Entre ells dos dels homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor. En un exigent circuit amb dues fortes pujades i un recorregut de quasi cent quilòmetres, el duet va dedicar-se a aguantar els atacs rivals sempre dintre de la disciplina del pilot. El tram final de la cursa va formar-se una l’escapada definitiva del dia els homes importants de la carrera, que ràpidament va aconseguir una diferència propera els dos minuts.

A la darrera volta però, Jaume M. Pastor va adonar-se’n que a la fuga no hi havia cap dels seus rivals a la categoria sènior. Montserrat Mateu, qui en aquells moments tirava del pilot per reduïr les distàncies juntament amb altres ciclistes com Joan Carles Riutort, va deixar inmediatament la capçalera del pilot. El missatge era clar, preparar l’arribada a Jaume M. Pastor. I així va ser. A poc més de 500 metres del final Montserrat va agafar el cap del pilot per llançar l’sprint seguit a la seva roda de Jaume M. Pastor. El mitjà de la nissaga dels Pastor va aprofitar l’ocasió a la perfecció per sumar el seu primer triomf a la categoria. Montserrat va tancar el pilot principal, mentre que l’altre integrant de l’equip,  Miquel Munar, va abandonar a la segona volta. La victòria absoluta de la cursa va ser per Joan Batlle seguit de Juan Marín i David Muntaner.

Ja a la cursa disputada a Muro, només Miquel Àngel Cirer va doblegar a l’sprinter montuïrer Tomeu Amengual. El ciclista del Bin-Bit va emportar-se la victòria amb cinc segons d’avantatge del nostre home. De nou, Tomeu va haver de lluitar contra un altre Bin-Bit per la segona plaça, Toni Abraham. Aquesta segona plaça és sense dubte una empenta de moral molt important de cara als campionat Balears de la categoria que es disputaran en breu a Santa Maria. Cal recordar que l’any passat Tomeu Amengual va estar al podi dels autonòmics amb una fantàstica tercera plaça. Finalment, Rafel Bauçà també va demostrar que es troba en el bon camí en aconseguir la desena posició.

 Fotografia de la Peña Establiments.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *