Gran debut de Miquel Estela a les curses de muntanya

Miquel Estela va ser l’encarregat d’estrenar la nova secció d’atletisme, duatló, triatiló i curses de muntanya de forma oficial amb la disputa de la Volta Ultrafons Cerdanya disputada a la mateixa localitat de Cerdanya. Miquel va participar en la versió més curta de la prova, de 35 quilòmetres, disputada el diumenge a partir de les 10:00 del matí.

El balanç d’aquesta primera cursa va ser molt satisfcatori. Miquel va acabar a la posició 41 (38 de la seva categoria) amb un temps final de 4:07:31.6, en una prova amb prop de 250 inscrits. Des de la sortida Miquel va imposar un bon ritme i va seguir el ritme de rivals molt més experimentats, ja que cal recordar Miquel debutava en aquest tipus de curses. Els primers dotze quilòmetres, el ritme sempre entre els cinc i sis minuts va deixar a molts sense alè. El pitjor va començar presicament a partir d’aquest quilòmetres dotze, amb dues acensions i un desnivell proper els 800 metres. Ja a la baixada l’esforç va pasar-li factura en els darrers cinc quilòmetres, on va perdre algunes posicions. Tot i això, les sensacions són molt bones de cara a les properes curses.