Fantàstic debut al XXVIII Trofeu Pla de Mallorca

Apostar que el Club Ciclista Lloret de Vistalegre seria capaç de ficar un home nascut al nostre poble en el TOP-10 d’una contrarrellotge del Trofeu Pla de Mallorca a la cursa Gran era quasi una quimera fa uns anys, un impossible. D’ençà el passat diumenge però ha deixat de ser-ho per convertir-se en realitat de la mà, millor dit de les cames, de Montserrat Mateu. El ciclista llorità va ser el millor dels nostres a la contrarrellotge inaugural de la cursa disputada a Maria de la Salut amb la desena posició final, sisena a Màster 30, després d’aturar el rellotge amb un temps de 21:30. Montserrrat va adaptar-se a la perfecció al dur recorregut de 16 quilòmetres, amb pujada a sa Serra inclosa, per aconseguir aquest magnífic resultat. Llàstima que alguns problemes mecànics i l’avançament a un doblat a pocs metres de l’arribada li impedissin guanyar encara un parell de segons més. Malgrat tot, només va cedir 1:31 respecte al vencèdor i líder de la cursa Kiko Bernat de l’equip AEG. Aquest fet dóna encara més mèrit a la seva contrarrellotge. I es que a banda del ciclista de l’AEG, la resta de rivals que superaren a Montserrat són autèntiques figures del ciclisme illenc com Joan Carles Riutort, Albert Muntaner, Toni Muntaner o Miquel Àngel Cirer (míster Pla de Mallorca)…

La resta d’homes del Club Ciclista Lloret va tenir també un rendiment més que acceptable considerant les seves particularitats. Jaume M. Pastor va marcar un temps de 22:32 i la 60è posició final. La Cobra no va tenir el seu millor dia però tot i això va acabar satisfet per les seves prestacions que són tota una injecció d’optimisme de cara a les properes etapes. El tercer home del Club Ciclista Lloret en el debut al Trofeu Pla de Mallorca va ser l’incombustible Tomeu Amengual. Tot i no tractar-se d’un especialista i que aquesta temporada no ha pogut preparar la cursa en les millors condicions, el ciclista montuirer té un talent i una classe fora de cap dubte. Tomeu va signar així la 15è posició de Màster 40 amb un temps de 24:14.

A quasi un minut de l’sprinter va arribar Amador Bauçà. El llorità va arribar a 5:08 del guanyador amb un temps de 25:07. Per acabar, Rafel Bauzà va finalitzar a la posició 149 amb un temps de 27:13, en el que va ser un doble debut molt especial. En primer lloc per tractar-se del seu primer dia de competició oficial aquesta temporada i en segon per fer-ho després del seu aniversari. Felicitats!