Extraordinari TOP-10 de Verd al Ciutat de Lleida de MTB d’Ultramarató

Xavier Verd va signar un extraordinari TOP-10 a la categoria Màster 40 a la darrera cita de l’OPEN d’Espanya d’Ultra Marató disputat a Lleida el passat cap de setmana. El biker del Club Ciclista Lloret va creuar l’arribada després de 125 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell amb un sensacional registre de 6h:08:46.

El ciclista taujà va posar així un brillant punt i final a competició més prestigiosa del calendari nacional. Malgrat la seva condició de doble debutant, tant a la disciplina de MTB com d’ultra distància, Verd ha demostrat una excepcional d’adaptació. Des de la primera cursa, el biker ha anat de menys a més i a Lleida ho va demostrar de nou. Verd va ficar-se entre els 30 primers absoluts des dels primers kilòmetres en un recorregut sense gaire desnivell, però trencacames i creuant l’espai d’interès natural ‘Els Bessons’. L’estocada final pel TOP-10 va arribar a falta d’uns 20 kilòmetres, quan el biker va provocar un canvi de ritme en un tram d’ascensió deixant sense resposta a la resta de rivals d’un nombrós grup. Sense dubte, un meritori resultat per tancar una excel·lent temporada.