Excepcional victòria de Rosa Bauzà al Triatló de Portocolom

No hi ha cap dubte, Rosa Bauzà és la millor ambaixadora del Club Ciclista Lloret de Vistalegre al món del triatló. La fantàstica victòria aconseguida a la categoria G5F i cinquè millor fèmina absoluta al prestigiós Triatló Internacional de Portocolom així ho confirma. Una vegada més, l’atleta va donar una lliçó magistral de lluita i entrega en un dels triatlons més exigents de l’illa amb la participació de figures mundials de l’especialitat.

A la versió 55.5 de la prova, és a dir 500 metres de natació, 50 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu, Rosa Bauzà va fer una cursa de menys a més signant una sensacional remuntada destí a la victòria. Sempre dintre de les tres millors de la seva categoria, la triatleta lloritana va sortir de l’aigua a la posició 162 d’entre tots els participants amb un temps de 11:42. Rosa va començar el seu particular recital a la secció de ciclisme. En un duríssim recorregut amb pujada a Sant Salvador inclosa, la triatleta lloritana va finalitzar la 156 amb un temps de 1:54:30 a una velocitat mitjana de 26:20, però la clau va ser que va avançar a les rivals directes de la G5F. A falta de la cursa a peu, Rosa va posar-se com a líder en solitari de la cursa. Només 5000 metres separàven llavors a l’atleta del triomf i Bauzà va ressistir com el que és, una autèntica campiona. A la seva especialitat, la cursa a peu, va marcar el 89 millor temps absolut i el segon de la categoria amb un temps de 24:43 a un ritme de 4:56 per creuar així la línia d’arribada com a vencedora de la categoria amb un temps final oficial de 2:34:51. Premi molt merescut a un esforç titànic.

Per acabar, aquí vos deixam amb un vídeo enregistrat a Felanitx de la secció de bicicleta (race video): http://youtu.be/Zp28_5Bcgaw i aquí també les imatges (race photos): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.50877063