Excel·lent debut de la secció de muntanya a la Cursa Serra de Nord

La secció de trail running del Club Ciclista Lloret va signar un excel·lent debut en competició oficial aquesta temporada a la Cursa de Muntanya Serra Nord amb sortida a Sòller i arribada a Pollença. Toni M. Vanrell va aconseguir una fantàtica 4t posició absoluta, primer classificat Sènior, amb un registre de 4:12:08 a menys de dos minuts del podi, mentre Albert Cano i Maria del Mar Cladera varen creuar l’arribada a les posicions 247 i 248 amb un temps de 6:48:08.

La prova inaugural del calendari balear, amb un exigent recorregut de 44 kms i 1.850 metres de desnivell positiu, va estar marcada per les adverses condicions climatològiques que varen acompanyar als 450 participants. La pluja i la neu a les cotes més altes varen afegir més èpica a la carrera. Vanrell va evidenciar que és dels homes del moment de la muntanya a Mallorca i només va baixar-se del podi a falta de 2 kms per l’arribada a Pollença.

Per la seva banda, Cladera va aconseguir una més que prometedora 11è posició en categoria F-30 en el seu debut al Club Ciclista Lloret. L’atleta va estar sempre escoltada per Cano, qui va ser exercir de guia a la perfecció demostrant la seva exeperiència a les curses de muntanya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *