Euforia lloritana amb el triomf de Moreno a la I Cursa Es Sequer

Guillem Moreno va defensar amb èxit l’orgull local a la I Cursa Popular Es Sequer després d’adjudicar-se brillantment la cursa estelar de 10 quilòmetres amb un temps oficial de 36:46, per davant de Manolo Picó i Francesc Mateu, segon i tercer respectivament. Moreno va portar així l’euforia davant del nombrós públic llorità que va sortir als carrers a aplaudir i animar als participants. La carrera va tenir una excel·lent inscripció superior als 200 atletes, que gaudiren d’un exigent alhora que agradable recorregut pels voltants de Lloret de Vistalere i l’emblemàtic bosc de sa Comuna.

L’atleta llorità va agafar el comandament de la carrera des de la sortida, només un altre corredor local com Toni M. Vanrell el va inquietar durant els primers 200 metres. A l’entrada pel carrer major acompanyat de Víctor Muñoz, que competia emperò a la cursa per equips. Els dos varen arribar junts a la meitat del recorregut però a partir de llavors Moreno va incrementar el ritme fins donar el cop definitiu de la victòria a falta de pocs quilòmetres de la carrera. Moreno suma així els seu tercer triomf consecutiu en esdeveniments esportius disputats a Lloret de Vistalegre, després d’ajudicar-se els duatlons disputats a 2011 i 2012. La millor fèmina de la carrera va ser Eloisa Orell amb un temps de 49:29, mentre que per equips la victòria va ser Joaquin Rosello i Pedro Gutiérrez de ‘Entrecuñados Anda La Cosa’ amb un registre de 0:38:01. Entre els millors atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre cal destacar també a Joan Pau Ramis, Sebastià Viçens, Tomeu Barceló i Toni M. Vanrell així com altres lloritans com Jordi Gelabert.

Juan Ramón García, el millor en 5K

A la cursa de 5 quilòmetres, per un traçat únicament d’asfalt, els més ràpids varen ser Juan Ramón García en categoria masculina amb un temps de 19:51 i la júnior Mª Àngels Mestre en categoria femenina amb 20:21. Entre els locals cal destacar a Albert Cano, novè absolut, i Guillem M. Pastor com a primer director esportiu. En aquest sentit, la participació lloritana va ser protagonista amb Tomeu Mut, Tomeu Bisquerra, Miquel Gili, Patrick Colom, Miquel Àngel Coll, Sebastià Salas, Amador Bauzà o Pere Pau Pomar entre d’altres.

Resultats de la carrera aquí.

IMG_0917

You may also like...

1 Response

  1. 5 de gen. de 2014

    […] la Serra de Tramuntana aquest estiu, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va decidir organitzar la I Cursa Popular Es Sequer per a contribuir en les tasques de recuperació de l’àrea cremada. L’entitat ha fet […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *