Esperançador debut del CC Lloret al Pla de Mallorca

sa-pobla-2009

El Club Ciclista Lloret complí el seu objectiu a la primera etapa del Pla de Mallorca amb sortida i arribada a sa Pobla. Tot i les dificultats muntanyoses de la jornada, el nostre equip, integrat per Toni Vallcaneras i Jaume M. Pastor, aconseguí finalitzar la cursa dintre del pilot principal i ambdós corredors mantenen intactes les seves opcions de cara a la contrarrellotge a Petra.

La cursa tingué un inici força nerviós per l’absència d’un líder i això es traduí en una caiguda just al costat dels nostres corredors, qui per sort pogueren esquivar l’incident. Tot i això, tant Toni com Jaume perderen la seva posició i els tocà remuntar a la pujada a sa Serra (Premi de Muntanya). Ja a la vertiginosa baixada cap a Llubí, els dos corredors es mantingueren dintre del grup principal fins a l’arribada a sa Pobla, on Jaume intentà posicionar-se per l’esprint.

Finalment però, alguns moviments polèmics d’algun rival deixà a la ‘Cobra Pichon’ sense l’oportunitat de disputar la victòria. A més, aquest fet perjudicà a Jaume, qui perdé contacte amb el grup principal encara que només cedí 8 segons respecte al guanyador.

A continuació podeu veure la classificació dels nostres corredors i un recull multimèdia amb declaracions exclusives de la ‘Cobra Pichon’.

Classificació de l’etapa:

23- Toni Vallcaneras 00:58:00 mt.

25- Jaume M. Pastor 00:58:08 a 8 seg.

Classificació general:

23- Toni Vallcaneras 00:58:00 a 5 seg.

25- Jaume M. Pastor 00:58:08 a 13 seg.

[nggallery id=11]

[flash medium=7]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *