Sensacional debut del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la pista

Encara que no sigui l’especialitat favorita dels nostres corredors, la pista forma part de l’ADN dels ciclistes lloritans des dels temps de Josep Nicolau. El divendres passat es va confirmar de nou aquest fet. Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor varen debutar aquesta temporada a la segona cursa del Trofeu Vila de Sineu de pista. El resultat, victòria de Monserrat Mateu i podi de Jaume M. Pastor a les seves respectives categories.

En la primera cursa, scratch de 30 voltes, els dos homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen esperar la seva oportunitat però els atacs de Montserrat Mateu varen trobar sempre la resposta dels seus rivals, en especial de l’Agrupació Ciclista Sineu, que va intentar controlar la cursa al seu favor. Ja en el darrer sprint, Montserrat Mateu va esquivar una espectacular caiguda del corredor natural de Barbados Jason Perryman per aconseguir una merescuda sisena plaça absoluta, segona de la categoria. Mentre, Jaume M. Pastor va acabar a la divuitena posició després de quedar-se tancat al darrer i definitiu esprint.

A la segona prova, puntuació a 70 voltes, Monsterrat Mateu va donar un cop d’autoritat sobre la taula. Encara que el primer atac serios de la cursa va ser a càrrec de Jaume M. Pastor. Malgrat tot, l’aventura del ciclista llorità va durar poc. Ràpidament va arribar la reacció del grup amb constants contraatacs. En un d’aquests, Montserrat Mateu va escapar-se per sumar alguns punts en els sprints i sumar 20 punts per agafar volta al pilot principal. Montserrat va acabar així de nou a una destacable sisena plaça amb 24 punts, primer de la seva categoria.

D’aquesta manera, Montserrat va aconseguir el triomf de la seva categoria a la combinada (la suma de les dues curses) per davant de Marc Pons i sisè absolut. Per la seva banda, Jaume M. Pastor va finalitzar a una destecable segona posició a la categoria Sènior. A la general de Màster 30, Montserrat és ara tercer amb 9 punts tot i tenir una cursa menys a 11 punts del líder, Marc Pons amb 20 punts.

Sense opcions a Son Ferriol

Ja a la jornada de dissabte, la victòria va donar l’esquena als corredors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre al Trofeu de Son Ferriol. Ni Montserrat Mateu ni Tomeu Amengual varen tenir opcions de triomf en un dia complicat per les nombroses escapades durant la cursa.