Equips illencs en ciclisme 2016: Bicimetrics, Sineu i Manacorí

Segon capítol de la guia dels equips illencs de ciclisme de la present temporada. Tres clàssics del pilot mallorquí durant les últimes campanyes com Bicimetrics, Agrupació Ciclista Sineu i Club Ciclista Manacorí.

Bicimetrics: l’esquadra de la Platja de Palma serà de nou liderada per l’incombustible Javier Peris, qui en categoria Màster 40 es perfila com un dels clars dominadors de la temporada. Entre els fitxatges a seguir es troben Luis Marcel Fernández i Francisco J. Salmerón. Sense dubte, una tripleta d’esprinters per brillar a les arribades massives com demostraren a la cita inaugural del calendari amb dos homes dintre del TOP-10.

Bicimetrics 2016

Agrupació Ciclista Sineu: el potencial de l’equip del Pla de Mallorca recau aquesta campanya en l’alemany Jan E. Schwarzer i un il·lustre del ciclisme balear com Biel Palmer. Continuen a la plantilla els locals Biel Gacias o Xema Estela, acompanyats per altres homes importants a l’equip durant les últimes campanyes com Tomeu Amengual, Toni Vallcaneras i Jaume Martorell.

AC Sineu 2016

Club de Ciclisme Manacorí: l’equip de Manacor manté principalment la plantilla de l’anterior campanya. Entre d’altres, segueixen Sebastià Amer, Miguel A. Elias o Iván González. L’objectiu de l’entitat és assentar-se dintre del pilot illenc. Les seves opcions de ser protagonistes es centren a les carreres de categoria Màster com els 3 Dies Màster de Mallorca o la Challenge de Tardor.

Manacori 2016

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *