Equips illencs en ciclisme 2016: Establiments, Petra i Sa Pobla

Seguim amb el tercer article dels equips illencs de la present temporada. Avui és el torn d’una sempre potent esquadra com la Penya Ciclista Establiments i altres dues entitats amb objectius diferents com el Club Ciclista Petra i el Club Ciclista sa Pobla.

Penya Ciclista Establiments: Abert Muntaner, vigent vencedor del ranking illenc de carretera, i els germans Amengual afronten una nova temporada com el caps de files d’una esquadra amb l’objectiu de repetir el protagonisme de temporades anteriors. Cal destacar la presència també dels SUB23 com Sergi Iglesias, Alejandro Hernández i Cristian Moriana, així com ciclistes d’altres nacionalitats.

establiments2016

Club Ciclista Petra: l’objectiu del club del Pla de Mallorca és una vegada més la pedrera, en una plantilla integrada per Júniors i SUB23 com Josep Garau, Jorge Gómez o Nicolas Portell. Més que els resultats, el realment important a l’estructura de Petra és continuar el procés d’aprenentatge i formació dels ciclistes, especialment per als debutants en el pilot balear.

Petra

Club Ciclista sa Pobla: homes com Joan Batle, Miquel Serra, Guillem Barceló i Antoni Vanrell són els escollits per l’esquadra poblera en el seu retorn a la primera fila del pilot illenc. El Club Ciclista sa Pobla confia en fixar les bases d’aquest nou projecte durant la present campanya.

sapobla 2016

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *