Equips OPEN de 2014: Bicimetrics, Petra i s’Arenal

Nou capítol dels equips OPEN de ciclisme en ruta de la present temporada. En aquesta ocasió analitzam el Bicimetrics, el Club Ciclista Petra i el Club Ciclista s’Arenal. Tres equips que afronten una campanya amb objectius molts diferents. Entrada patrocinada per Pirotènia Jordà.

Bicimetrics – Transició obligada: Temporada a priori complicada pel recent creat equip del Bicimetrics. Després de ser un dels referents del ciclisme balear durant les dues darreres temporades, l’estructura del AEG i Pirates es queda sense Raúl Jiménez, Toni Ballester, Gaspar Mas… el líder indiscutible és Javier Peris, qui sol o acompanyat és sempre un home perillós.

Bgnjob7CUAAGWdgjpg_large

Club Ciclista Petra – Mirant al futur: La filosofia del conjunt del Pla de Mallorca és mantenir la seva aposta de formació dels joves com Jaume Sureda, Joan Tomàs i Pere Casesnoves. Entre les incorporacions ens trobam a Xisco Martí i Pep Morlà, mentre que presumiblement l’elit José Antonio Cano també segueix una temporada més. El seus objectius van més enllà dels resultats.

1146378_563167217077511_876292985_o

Club Ciclista s’Arenal – Ave Fènix: El Club Ciclista s’Arenal ressorgeix d’entre les cendres i torna a posar-se el dorsal de competició aquesta temporada. A la nòmina d’incorporacions destaquen Marcos Fernández, Xesc Artigues, Miguel Á. Muñoz i el retorn estel·lar al ciclisme d’aficionats d’Antoni Bon. En definitiva, experiència més que suficient per ser protagonistes des del primer al darrer dia de competició.

1891157_593552117399336_166976028_n

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *