Èpic triomf de Toni Vallcaneres a la tercera cursa del X Trofeu Vila de Sineu de Pista

El corredor del CC Lloret Toni Vallcaneres aconseguí ahir un èpic triomf a la tercera prova del X Trofeu Vila de Sineu després de sumar un total de quinze punts i superar al gran favorit per a la victòria, Guillem Mayol, qui finalitzà la cursa en el darrer escaló del podi.

Però el sens dubte el nom propi de la carrera a la categoria de promoció -35 fou el del nostre corredor. Toni aconseguí la seva primera victòria com a amateur en una mostra coratge, sofriment i intel·ligència només a l’abast dels millors. I tot això a més després de superar una dura caiguda en el primer terç de la carrera. Per sort, Toni no patí cap lesió greu i ràpidament es reincorporà a la cursa per donar tot un recital poc vist fins aleshores en un corredor novençà.

Toni, guiat i acompanyat en tot moment per ‘La Cobra Pichon’, inicia la carrera absolutament decidit a lluitar amb els millors. I així fou. En els primers esprints bonificats Vallcaneres ja sumà els seus primers punts. Però el botí clau per el triomf arribaria després amb una escapada on fou capaç de puntuar en primera i en segona posició cap a la meitat de la cursa. Malgrat tot, la victòria encara no era clara. El moment clau fou en el penúltim esprint, quan Jaume M. Pastor, qui evidencià que ara mateix és un dels millors gregaris del pilot, llançà a Toni a l’esprint per assegurar-se així la seva primera victòria.

A més, gràcies al triomf Toni ocupà ara la tercera posició a la general de la cursa amb 28 punts, a només cinc del líder, Guillem Mayol.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *