Enèsima exhibició de El Hihioui a la cloenda de la Copa Mallorca

Kamal El Hihioui va posar el punt i final a una brillant temporada amb la l’enèsima exhibició a la cloenda de la Copa Mallorca Internacional de BTT disputada ahir a Calonge. El SUB-23 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va sumar el cinquè triomf absolut en competició autonòmica, en una prova també vàlida per la COPA Federació de les Illes Balears.

Amb el títol federatiu a la butxaca, El Hihioui va viatjar a Mallorca sense cap mena de pressió amb l’objectiu de despedir-se de la competició des de l’escaló més alt de podi. En un ràpid circuit de sis quilòmetres, la carrera va estar marcada per l’atac inicial de Matías Adrover (Bicicletes Caldentey) en els primers metres. El Hihoui va ser l’únic capaç de seguir la roda del de Bicicletes Caldentey i els dos varen obrir ràpidament distància respecte a la resta de rivals. Per darrera, els encarregats de perseguir el duet varen ser Miquel Capó (Felanitx) i Antoni Pascual (Platges de Calvià). El moment clau de la cursa va arribar a falta de dues voltes. El Hihioui va llançar un atac en un tram d’ascensió i va marxar-se en solitari cap a la victòria sense cap oposició. El menorquí va creuar l’arribada amb un temps de 1:07:19, seguit per Adrover a prop de 30 segons i de Capó a més d’un minut.

Les estadístiques revelen que el menorquí ha estat el clar dominador de la COPA Federació de BTT de 2013, amb cinc victòries absolutes de nou possibles. El Hihioui ha arribat a més a la friolera xifra de 431 punts per convertir-se en el ciclista amb una major puntuació d’entre totes les categories.