Enèsim podi de Navarro a l’última cita de la Challenge Autovidal al Parc de sa Riera

podi-riera

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va tornar a brillar a l’última cita de la Challenge Autovidal disputada ahir al Parc de sa Riera destacant l’enèsim podi de Lorenzo Navarro a OPEN B i la quarta posició de Martí Jaume a OPEN A. Els dos bikers de l’entitat varen confirmar-se així com autèntics especialistes del certamen balear de ciclocròs, Navarro aconseguint els sots campionat a OPEN B i Jaume consolidant el podi com a tercer classificat del ranking a OPEN A i primer Màster 30 de la competició.

A la prova estel·lar, el guió de la cursa va ser similar a les curses anteriors, a excepció de Miquel Ferrer. L’elit del Club Ciclista Ca’n Picafort va mostrar-se com l’home a seguir des de la primera volta. Per darrera, Biel Mayans i Toni Pascual varen encapçalar la persecució, mentre Jaume com és habitual va anar de menys a més. El Màster 30 va creuar la primera volta lluny dels millors, a la vuitena posició, però ràpidament va escalar posicions fins a consolidar-se a la quarta posició final. Per la seva banda, Xavier Verd va signar el seu millor resultat amb la novena posició final, seguit de Joan Vaquer a la dotzena i Toni Mateu a la tretzena.

A OPEN B, Navarro va situar-se en segona posició des de la tercera volta davant d’un inabastable Mateu Gamundí. El cadet no va donar opció al Màster 40 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre en una cursa que va dominar amb autoritat de principi a fi. En el seu debut al ciclocròs balear, Navarro ha estat una de les sensacions de la Challenge Autovidal de CX.

 

 

 

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *