Els ciclistes professionals escullen Lloret de Vistalegre per a la pretemporada

Professionals a Lloret de Vistalegre

La privilegiada ubicació al centre de l’illa, l’ambient acollidor i la seva tranquil·litat han obert les portes de Lloret de Vistalegre a l’elit del ciclisme internacional. La promoció del municipi impulsada pel Club Ciclista Lloret entorn al ciclisme durant l’última dècada ha consolidat a la localitat com una alternativa idònia per gaudir del ciclisme i l’esport des de l’interior de Mallorca.

És evident que a l’actualitat Lloret de Vistalegre és un destí a l’alça dintre de l’anomenat turisme esportiu, especialment pel camp del professionalisme. Aquest mes de novembre més que mai amb fins a sis ciclistes de categoria World Tour i UCI Continental han decidit realitzar els seus habituals Training Camps al municipi llorità. Sota la coordinació directe de l’entitat aterraren els amateurs Dan Erik Hansen i David Leopold Lesa, així com els professionals Odd Christian Eiking del FDJ, Ole Andre Austevoll del Coop-Osterhus i Sindre Skjøstad Lunke del Giant-Alpecin, mentre Rick Zabel del BMC, Christoph Pfingsten del Bora-Argon18 i Roger Kluge del Team IAM també es troben concentrats al municipi.

Els ciclistes professionals valoren sobretot la calma i l’esmentada ubicació geogràfica al centre de l’illa, a la mateixa distància de zones planeres al voltant del mar com de la Serra de Tramuntana i altres ascensions com Sant Salvador o Cura. Cal tenir també en compte el conveni de l’entitat amb el patrocinador AXES Training, que permet a Odd Christian Eiking o Ole Andre Austevoll utilitzar les seves instal·lacions per dur a terme treballs específics de preparació. Per últim, la possibilitat de córrer a sa Comuna de Lloret de Vistalegre representa un atractiu addicional durant la pretemporada. El Club Ciclista Lloret té previst realitzar diferents accions en el futur per seguir promocionant el poble Lloret de Vistalegre i qui sap si situar-lo com a referència del turisme esportiu a Mallorca.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *