Els Muntaner imposen la seva llei i Mateu segueix en el TOP-10

Albert Muntaner va superar amb nota la penúltima etapa del Trofeu Pla de Mallorca a Can Picafort i excepte sorpresa majúscula serà el vencedor de la present edició. La presència de David Muntaner va ser més que suficient per a controlar la cursa amb mà de ferro. El pistard olímpic va imposar la seva llei sense donar cap opció als seus rivals, en una etapa que finalment va endur-se’n a l’esprint Toni Ballester en un grup capdavanter format per unes vint unitats.

Per la seva banda, Montserrat Mateu va perdre dues posicions a la general però continua dintre del TOP-10. Després de rodar escapat durant alguns quilòmetres, la darrera accelaració al Premi Muntanya va pasar factura a Mateu, que va creuar l’arribada amb el pilot principal a 36 segons del vencedor. Jaume M. Pastor va abandonar després de formar part també de la primera escapada del dia.

Averia de Kamal El Hihioui

La sort tampoc va acompanyar ahir a Kamal El Hihioui a Menorca. El SUB-23 va abandonar per averia la sèptima cursa de la Challenge de BTT de Menorca disputada al circuit de Es Pinaret a Ciutadella quan rodava en solitari a la primera posició.

966427_533655590028674_245080719_o

Fotografia Penya Ciclista Establiments.

You may also like...

1 Response

  1. 10 de juny de 2013

    […] Crònica de Club Ciclista Lloret de Vistalegre: Els Muntaner imposen la seva llei. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *