ELECCIONS GENERALS

eleccions

PERSONES INTERESSADES EN PRESENTAR CANDIDATURES: Les persones que desitgin presentar la seva candidatura per a la presidència del CC Lloret han de enviar un correu electrònic a cclloret@gmail.com o bé comunicar-ho per telèfon el 625 88 11 29 fins el proper dimecres dia 30, així com marquen els ESTATUTS del CC Lloret. A aquestes persones se’ls farà entrega d’una còpia dels procesos electorals del CC Lloret així com el cens del club. A continuació aquí trobareu els requisits que s’han de complir per optar a la presidència:

  1. Els integrants de les candidatures han de ser socis del club, així com els votants.
  2. S’admetran les candidatures que siguin avalades per almenys un cinc per cent dels socis. Cada soci només podrà avalar una sola candidatura.
  3. S’ha de presentar un programa electoral.
  4. La candidatura ha de tenir un nombre de membres senar no inferior a cinc ni superior a 21. La junta directiva estarà formada almenys pel president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i com a mínim un vocal.

Tot el procés electoral serà supervisat per la Comissió electoral elegida democràticament a la passada assemblea de dia 03/09/2009. Els membres són Joan Forteza, Toni Vallcaneres i Toni  Ramis.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *