El ‘toc’ menorquí del Club Ciclista Lloret de Vistalegre

John Lennon va dir en una ocasió que “La vida es aquello que sucede acontece mientras la planeamos”. La història recent del Club Ciclista Lloret de Vistalegre és un clar reflex de la cita del beatle més carismàtic. La culpa, o millor dit la causa, recau en dos menorquins. Durant el desembre de 2012, l’entitat planificava la present campanya amb l’incertesa amenaçant a l’horitzó. La secció de ciclisme negociava tres incorporacions, però els tres possibles fitxatges varen rebutjar l’oferiment d’unir-se a l’entitat. Semblava que Jaume M. Pastor i Montserrat Mateu serien de nou els únics pilars a l’èlit del ciclisme balear.

John Lennon dijo en una ocasión que “La vida es aquella que sucede acontece Mientras la planeamos”. La historia reciente del Club Ciclista Lloret de Vistalegre es un claro reflejo la cita del beatle más carismático. La culpa, o mejor dicho la causa, recae en dos menorquines. Durante diciembre de 2012, la entidad planificaba la presente campaña con el incertidumbre amenazante en el horizonte. La sección de ciclismo negociaba tres incorporaciones, pero los tres posibles fichajes rechazaron el ofrecimiento de unirse a la entidad. Parecía que Jaime M. Pastor y Montserrat Mateu serían de nuevo los únicos pilares en la élite del ciclismo balear.

I així, com va dir Lennon, va succeir allò que no havíem planejat, ni tan sols imaginat. Kamal El Hihioui i Bartolomé Reurer varen tocar a la porta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. La decisió d’incorporar als dos alaiorencs com a socis i membres de la secció de competició, el primer com a ciclista i el segon com a tècnic, es demostren ara com un encert. La realitat és que mai varem dubtar el més mínim del seu compromís. Al cap i a la fi, ens uneix la mateixa passió per l’esport i especialment pel ciclisme. Més enllà dels sensacionals resultats aconseguits, Reurer i El Hihioui són a l’actualitat dues peçes importantíssimes a l’engranatge del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Esperam que ho siguin durant molt temps. Gràcies amics.

Y así, como dijo Lennon, sucedió lo que no habíamos planeado, ni siquiera imaginado. Kamal El Hihioui y Bartolomé Reurer tocaron a la puerta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. La decisión de incorporar a los dos alaiorencs como socios y miembros de la sección de competición, el primero como ciclista y el segundo como técnico, se demuestran ahora como un acierto. La realidad es que nunca dudamos lo más mínimo de su compromiso. Al fin y al cabo, nos une la misma pasión por el deporte y especialmente por el ciclismo. Más allá de los sensacionales resultados logrados, Reurer y El Hihioui son en la actualidad dos piezas importantísimas en el engranaje del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Esperamos que lo sean durante mucho tiempo. Gracias amigos.

Tolo i Kamal

You may also like...

2 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    El Club Ciclista Lloret de Vistalegre-Alaior! 😉

  2. També sou sempre benvinguts a Es Mirador de Sineu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *