Equips OPEN de 2014: Pollença, Sineu i Ca’n Picafort

Iniciada oficialment la temporada en ruta de ciclisme a nivell autonòmic és el moment d’analitzar el pilot balear. Equips OPEN a seguir? Altes? Baixes? Avui començam amb el Club Ciclista Pollença, l’Agrupació Ciclista Sineu i el Club Ciclista Ca’n Picafort. Entrada patrocinada per Balcar Binissalem, Carrossers i Transformadors.

Club Ciclista Pollença – Revolució: El Club Ciclista Pollença vol tornar a la primera fila del ciclisme balear. Després d’algunes temporades a l’ombra, aquesta temporada revolucionen el panorama amb els fitxatges de Toni Ballester, Lautaro Favasuli i Sergio Gómez, que juntament amb la continuïtat de Pedro Palou i Pau Soler (cedit) els converteix en una esquadra temible. Tenen capacitat per a dinamitar la carrera des de lluny o cercar l’esprint per aprofitar la velocitat de Ballester.

1556228_612598785482552_382446724_o

Agrupació Ciclista Sineu – Nova era: L’Agrupació Ciclista Sineu inicia una nova era apostant per als ciclistes del propi municipi. Entre ells el vencedor del Trofeu Pla de Mallorca de 2013 a la categoria Promoció, Joan Tugores i d’altres com Mateu Alomar o Tomás Álvarez. Dintre de la reestructuració esportiva cal ressenyar la renovació del capità Dani Crespí i Salva Reynés. La nòmina de baixes l’encapçalen Rubén Sánchez, Dani Armenteros, Lluis Borrás i Llorenç Crespí.

1379798_522468151174400_1727538683_n

Club Ciclista Ca’n Picafort – Aposta als valors segurs: Sense fitxatges de renom, el Club Ciclista Ca’n Picafort confia de nou en Jesús Mendoza i Manuel Pereira com a comandats de la nau. Sense dubte els dos pilars en les últimes temporades, especialment a les voltes per etapes. És important que altres homes donin un salt endavant per a acompanyar el duet o patiran de nou una excessiva dependència dels seus resultats.

imgp1134

You may also like...

3 Responses

  1. Pere Amengual Estarellas via Facebook ha dit:

    Bona feina! Donau vida a nes nostro mon de ses bicis!!

  2. Ivan Moriana ha dit:

    El pròxim anàlisi del C.c Vicenç Reynés 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *