El Hihioui: “Tinc bones sensacions i estic motivat”

-2

Kamal El Hihioui afronta a partir de demà i fins el dissabte 2 de maig el repte més important de la seva trajectòria esportiva. El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre disputa la prestigiosa Titan Desert a l’esquadra catalana PRO Bike. A la seva tercera temporada a la disciplina, El Hihioui confia en deixar-se veure i mostrar el seu autèntic potencial en una competició de primer nivell internacional.

– Quines són les teves sensacions?

Estic motivat. Les sensacions són realment bones i estic satisfet de la preparació, especialment de l’última concentració a Mallorca.

– Com valores el recorregut de la Titan Desert?

M’agrada. El tipus de carrera marató, la climatologia, el recorregut, el terreny… És una carrera que s’adapta a la perfecció a les meves condicions.

– L’objectiu?

La Titan Desert és la carrera que millor he preparat. L’objectiu és lluitar per les posicions capdavanteres, sobretot a partir del tercer i quart dia. Aquestes etapes són claus per marcar diferències.

– Quina serà la teva estratègia?

En una cursa com la Titan Desert és difícil establir una estratègia de sortida. He d’anar dia a dia i esperar a les darreres etapes.

– Et preocupa la navegació?

Està clar que sóc un debutant i la navegació és una assignatura pendent. En aquest sentit, l’estratègia és seguir a bikers més experimentats.

– I el fet de disputar una cursa per etapes?

No especialment. M’he preparat bé, estic en bona forma i m’agrada l’exigència de la carrera. Sincerament, espero tornar amb un bon resultat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *