El Hihioui col·lecciona un nou podi al Campionat de Menorca de fons en carretera

10155241_10202090236952960_959509537660203023_n

Kamal El Hihioui va col·leccionar un nou al podi com a Elit en el Campionat de Menorca de fons en carretera en una cita marcada per l’infortuni per a la secció de ciclisme, que va veure com abandonaren Llorenç Crespí i Pere Timoner, un dels màxims favorits, per averies mecàniques.

En un exigent recorregut de 80 quilòmetres, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va agafar el timó de la carrera des dels primers quilòmetres. A la primera ascensió destacada de la jornada, Rubén Sánchez del Bicicletes Esteve va posar a prova al pilot però el seu atac va trobar ràpidament la resposta de Timoner, El Hihioui, Crespí i la resta d’homes importants. Per desgràcia, només uns quilòmetres després Crespí va haver de baixar-se de la bicicleta per una averia a la seva roda posterior. A la meitat de la cursa va formar-se una escapada perillosa que va arribar a tenir una avantatge superior al minut. Davant el conformisme dels rivals, Timoner i El Hihioui varen comandar la persecució fins a neutralitzar l’amenaça.

En el tram final va arribar el moment clau, quan el mallorquí Albert Muntaner del Metal Blinds va marxar-se en solitari cap el triomf entre el marcatge dels ciclistes menorquins. Ja a la darrera ascensió abans de l’arribada a Ciutadella, Timoner va patir també una averia mecànica que el va eliminar de la lluita del títol insular quan era un dels màxims favorits. El Hihioui va llançar llavors l’ofensiva final seguit per Sánchez. Els dos homes varen gaudir d’uns metres respecte al pilot però varen ser neutralitzar en el darrer quilòmetre.

El Hihioui confirma així el seu bon moment de forma i es manté com el millor ciclista en ruta a Menorca després del Campionat de Fons en Carretera i de Muntanya en ruta.

BTT a Felanitx

La secció de BTT també va disputar la tercera cita de la COPA Mallorca de BTT a Felanitx. Joan Vaquer, Martí Jaume i Tomeu Moreu, qui va debutar oficialment en competició, varen ser els encarregats de defensar els colors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Martí va ser el millor dels bikers lloritans a la 29 posició, seguit de Vaquer a la 35 i de Morey a la 37.

Caiguda de Crespí a Sant Jordi

La mala fortuna del Campionat de Menorca va continuar el dia següent al Trofeu Sant Jordi. Llorenç Crespí va patir una caiguda sense conseqüències quan rodava en el pilot principal. Ara a pensar en el Memorial Nicolau.

You may also like...

1 Response

  1. Ànims equip!!! Aquesta setmana anirà millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *