El Hihioui es corona com el rei de la BTT a les Illes Balears

rt

Dues temporades. Aquest és el temps que ha necessitat Kamal El Hihioui per a coronar-se com el rei de la BTT a les Illes Balears. La COPA Federació aconseguida la passada campanya i el triomf absolut a l’autonòmic d’hir a Eivissa són la mostra del potencial del biker menorquí del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

Després del regust amarga de l’anterior cita al Campionat de les Illes Balears a Sóller, El Hihioui va afrontar la cita autonòmica disposat a treure’s l’espina. A més, el ciclista natural d’Alaior va viatjar a la pitiüsa major conscient de la necessitat de sumar un bon resultat, després de ser baixa en anteriors curses del calendari illenc i nacional a causa de la lesió a la clavícula a la Andalucía Bike Race.

El menorquí va prendre així la sortida motivat com mai. El resultat va ser una contundent victòria i el merescut títol de Campió de les Illes Balears de BTT. El Hihioui va agafar el comandament de la prova disputada a Cala Tarida des del primer metre. Sempre controlant els rivals, va donar el cop definitiu a la tercera volta. El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va marxar-se en solitari destí al triomf. El Hihioui va superar a Toni Pascual del Bicis Sancho i Matias Adrover del Bicicletes Caldentey en prop d’un minut. Sense dubte, ara per ara l’alaiorenc és l’home més en forma de la BTT illenca i des d’ahir li pertany la corona de la BTT balear. El Hihioui pensa ja en els propers objectius, entre els que destaca al Campionat d’Espanya de XC del mes de juliol, sempre que sigui seleccionat per formar part de la delegació balear. L’oportunitat de continuar amb la seva meteòrica progressió!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *