El Hihioui conquereix Bermuda amb un nou or i argent en BTT

Kamal El Hihioui serà un dels atletes d’aquests Islands Games 2013 a Bermuda. El seu botí és la millor carta de presentació, tres metalls en tres curses. Al sensacional or aconseguit a la cursa Criterium de BTT el dimarts, el menorquí del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va afegir-hi un nou or individual i un argent per equips a la carrera de Cross Country disputada ahir. Tal vegada abans dels jocs era un desconegut, però ara arreu de les illes dels Islands Games coneixen a l’Invictus menorquí.

El mònoleg d’ahir de El Hihioui va confirmar que és un biker de present i sobretot de futur. Des de la sortida va rodar en el grup de capdavant. Primer en un grup de quatre, que lentament va començar a perdre unitats a causa del contundent imposat ritme per al menorquí. Només Elliot Baxter va aconseguir seguir El Hihioui durant unes voltes però en el tram final de la carrera el menorquí va sentencia definitivament. El SUB-23 va creuar així la línea d’arribada amb un temps de 1:22:50 amb més de vint segons d’avantatge de Baxter i un minut del tercer classificat, Winther Olsen. La festa menorquina va ser completa, ja que gràcies a la victòria de El Hihioui, el setè lloc de Diego Escudero i quinzè de Pere Timoner, la sel·lecció menorquina va penjar-se també la medalla d’argent per equips.