El Club Ciclista Lloret recupera la tradicional pujada al Puig de Major de Pasqua

El Club Ciclista Lloret va ser una de les primeres entitats esportives a les Illes Balears que va suspendre per iniciativa pròpia les seves activitats a causa de la darrera onada pel COVID-19. Han estat mesos sense cap mena de sortida oficial per part de l’entitat davant la difícil situació. Ara, amb la millora epidemiològica de les últimes setmanes, des del club volem recuperar gradualment certa normalitat. Per aquest motiu, ens alegra comunicar que dijous 1 d’abril durem a terme la tradicional pujada al Puig Major de Pasqua, només per a socis, seguint la normativa vigent i el següent protocol:

– Els socis majors de 65 anys partiran junts a les 7:00 del matí.

– Per a la resta de socis es crearan dos grups, sempre inferiors a 10 persones. El primer grup amb els socis que tenen previst completar la ruta sencera amb ascensió al Puig Major. Un segon grup amb els socis que només realitzaran part de la ruta, fins a Santa Maria o bé ascensió al Coll de Sóller.

– Hi haurà dos avituallaments preparats per l’entitat a Sòller i la cima del Puig Major. Els socis no podran, en cap cas, agafar directament l’aigua, barretes, fruita… hi haurà una única persona encarregada d’aquesta tasca. Durant l’aturada per avituallar-se serà obligatori posar-se la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *