El Club Ciclista Lloret de Vistalegre gaudeix de les Festes Patronals de Sant Domingo

DSC_0192

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser protagonista una vegada més a les Festes Patronals de Sant Domingo. L’entitat va participar activament a les celebracions durant la primera setmana d’agost organitzant dos esdeveniments, la tradicional volta cicloturista i la novetat enguany, els jocs infantils i circuits d’obstacles per als més joves. Les dues activitats es varen a dur a terme el dissabte dos d’agost. El matí els nins i nines de Lloret de Vistalegre tingueren l’oportunitat de divertir-se sobre la bicicleta amb jocs diversos amb la bicicleta com actor principal, des de ‘fútbol-bike’ fins a proves d’habilitat i equilibri.

Unes hores després, la Volta Cicloturista de Lloret va reunir a prop d’una vintena de socis de l’entitat i altres corredors lloritans, que gaudiren del bon ambient de les festes sobre la bicicleta en un ambient agradable i de companyarisme. Cal destacar el retorn a la volta d’històrics socis de l’entitat com Tomeu Oliver i Toni Mateu o el debut a la mateixa de Toni Coll i Marcos Escribano. En aquest esdeveniment també va participar Damià Noguera, convidat per l’entitat.

Finalment, el dilluns una nombrosa representació de l’entitat va participar a la marxa ciclista fins a Ruberts, destacant la presència del president Montserrat Mateu i socis com Amador Bauzà, Arnau Mateu, Guillem Pastor, Albert Cano… en definitiva una setmana del millor ciclisme!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *