El Club Ciclista Lloret de Vistalegre gaudeix de les Festes Patronals de Sant Domingo

DSC_0192

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser protagonista una vegada més a les Festes Patronals de Sant Domingo. L’entitat va participar activament a les celebracions durant la primera setmana d’agost organitzant dos esdeveniments, la tradicional volta cicloturista i la novetat enguany, els jocs infantils i circuits d’obstacles per als més joves. Les dues activitats es varen a dur a terme el dissabte dos d’agost. El matí els nins i nines de Lloret de Vistalegre tingueren l’oportunitat de divertir-se sobre la bicicleta amb jocs diversos amb la bicicleta com actor principal, des de ‘fútbol-bike’ fins a proves d’habilitat i equilibri.

Unes hores després, la Volta Cicloturista de Lloret va reunir a prop d’una vintena de socis de l’entitat i altres corredors lloritans, que gaudiren del bon ambient de les festes sobre la bicicleta en un ambient agradable i de companyarisme. Cal destacar el retorn a la volta d’històrics socis de l’entitat com Tomeu Oliver i Toni Mateu o el debut a la mateixa de Toni Coll i Marcos Escribano. En aquest esdeveniment també va participar Damià Noguera, convidat per l’entitat.

Finalment, el dilluns una nombrosa representació de l’entitat va participar a la marxa ciclista fins a Ruberts, destacant la presència del president Montserrat Mateu i socis com Amador Bauzà, Arnau Mateu, Guillem Pastor, Albert Cano… en definitiva una setmana del millor ciclisme!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.